SORTIMO BELUX - Uw bestelwagen ombouwen? Op Sortimo vertrouwen !

Service in heel de BELUX. Eigen stations in Vilvoorde, Waregem en Tessenderlo. Inbouw partners in Wallonië en Luxemburg. Meer dan 40 jaar ervaring. Kwaliteit "Made in Germany". Lichtgewicht materialen met 3 jaar garantie. Uw offerte of afspraak geregeld in 48u.


Contacteer mij voor een offerte

Sortimo bedrijfswageninrichtingen in één oogopslag

Globelyst


De Sortimo Globelyst bedrijfswageninrichting schept orde in uw voertuig. Door de bijzondere materiaalsamenstelling van hoogwaardig plaatstaal, licht aluminium en stevige kunststoffen biedt Sortimo Globelyst de hoogste kwaliteit.

Meer te weten komen

WorkMo


WorkMo staat voor Work Mobility. WorkMo is een multifunctioneel systeem, dat als werkplekinrichting, transportsysteem, mobiele werkplaats en werkbank kan worden gebruikt. De WorkMo kan snel en uiterst eenvoudig worden opgebouwd - waar, wanneer en hoe u maar wilt.

Meer te weten komen

FlexRack


FlexRack, het flexible en aanpasvriendelijke legborden systeem voor iedereen die op zoek is naar een opklapbare inrichting. De innovatieve rekken worden vervaardigd uit hoogwaardig vezelcomposietmateriaal. Hierdoor zijn ze niet alleen bijzonder licht, maar munten ze bovendien uit met een extreem hoge draagkracht van 120 kg.

Meer te weten komen