Bouw

Branchecompetentie bouw

In de bouwsector worden aan het materiaal voor bedrijfswageninrichting hogere eisen gesteld, omdat het aan zwaardere belastingen wordt blootgesteld. Vaak zijn zeer zware gereedschappen en materialen op verschillende bouwplaatsen nodig. De bedrijfswageninrichting Sortimo HD.is bijzonder zwaar belastbaar en vuilafstotend. Zware gereedschappen vinden probleemloos een plek in een modulair blok, dat met boxen, koffers of laden kan worden uitgerust. 

Een bijzonderheid aan de extreem robuuste inrichting zijn de vloerbakken met verdeelschotten. Deze bakken zijn van composietmateriaal en per bak kunnen ze met max. 120 kg worden belast. De klep van de vloerbak is in horizontale stand bovendien te gebruiken als stabiel werkblad. Achter de klep van de vloerbak kunnen met gemak zware machines worden opgeborgen. Om aan de vraag uit de branche tegemoet te komen heeft Sortimo de laden, die een draagkracht van 90 kg hebben, in detail gewijzigd. Achter de grepen bevinden zich nu robuuste greepkommen, waardoor de laden nu ook zonder problemen met handschoenen kunnen worden geopend. 

Dankzij het vuilafstotende, donkere design van Sortimo HD is de inrichting goed bestand tegen olie en vuil. Voor volumineuze goederen bieden wij met ons eigen ProSafe sjorsysteem een veelvoud aan span- en sjormogelijkheden, die door hun eenvoud in gebruik overtuigen.

Wij bieden:

  • Praktische laden met een hoge belastbaarheid van max. 90 kg.
  • Kofferbevestiging voor het vastzetten van machinekoffers van verschillende grootten.
  • Werkbladen en bankschroeven voor werkzaamheden direct in de auto.
  • Laadvloeren en vloerbakken met verdeelschotten met hoge draagkracht van max. 120 kg voor uiteenlopende transportgoederen.
  • Gereedschapsklemmen voor een veilig en ruimtebesparend transport van schoppen en bezems.
  • Houders voor bijna alle denkbare toepassingen: van draadstangen en jerrycans tot peilstokken en nog veel meer.
  • Waarschuwingsmarkeringen en knipperlichten voor het aanduiden van bouwvoertuigen.
  • Ter bescherming van de carrosserie bij vervoer van zware machines raden wij de extreem robuuste Sobogrip montagevloer aan.

Maak met het Sortimo HD principe van uw auto een compleet uitgeruste mobiele werkplaats voor dagelijks gebruik op de bouwplaats. Sortimo HD kan met extreme belastingen, uitdagingen en vuil uitstekend omgaan. Alles is betrouwbaar geconstrueerd, opdat niet alleen uw goederen veilig worden vervoerd, maar ook de bestuurder en bijrijder een goed gevoel in hun rug hebben.

ONTWIKKELD DOOR PROFESSIONALS VOOR PROFESSIONALS

Klik op de afbeeldingen en laat u inspireren.

WIJ DIENEN U GRAAG VAN ADVIES

Wij stellen uw perfecte bedrijfswageninrichting voor u samen. Eenvoudig contact opnemen met de dichtstbijzijnde Sortimo Profi.


Wij doen u graag een persoonlijk voorstel