Sanitair / Verwarming / Airco

Branchecompetentie Sanitair / Verwarming / Airco

Met een Sortimo bedrijfswageninrichting wordt alles optimaal opgeborgen, want vooral als installateur van sanitair, verwarmingsinstallaties en aircosystemen heeft u veel vervangingsonderdelen en componenten nodig. In de diverse boxen hebben gereedschap en materialen hun vaste plaats; deze plaatsen kunnen geheel naar uw wens worden ingedeeld. Alles wordt veilig ondergebracht en is onder direct voorhanden. Het zoeken kunt u gerust aan de concurrentie overlaten. 

Ook gasflessen zijn met houders met riemen en ratelsloten optimaal bevestigd en direct voor het grijpen. De rijkelijk voorgeschreven beluchtings- en ventilatiemogelijkheden leveren wij gaarne mee.

Wij bieden:

  • Koffers en BOXXen voor vele onderdelen.
  • Praktische laden voor gereedschap en materiaal.Bakken voor lange voorwerpen zoals buizen en leidingen.
  • Houders voor gasflessen en de hiervoor voorgeschreven beluchtings- en ventilatiesystemen voor de auto.
  • Kofferbevestiging voor het vastzetten van machinekoffers van verschillende grootten.
  • Toebehoren voor heel veel behulpzame kleinigheden: houder voor reinigingsdoekjes, legbord voor kitkokers, gereedschapshouders en vele andere.
  • Met de dakdrager 'TopSystem' de oplossing voor uw bedrijfswagen, inclusief toebehoren zoals een ladderlift.
  • en veel meer

Rust uw bedrijfswagen geheel naar uw wensen uit, of met een blok links en rechts of één blok aan één zijde. Diverse opruimhulpen zoals bijvoorbeeld boxen, koffers of laden, helpen u uw werkdagen tijdbesparender en dus efficiënter gestalte te geven.

ONTWIKKELD DOOR PROFS VOOR PROFS.

Klik op de afbeeldingen en laat u inspireren.

WIJ DIENEN U GRAAG VAN ADVIES

Wij stellen uw perfecte bedrijfswageninrichting voor u samen. Neem eenvoudig contact op met de dichtstbijzijnde Sortimo Profi.


Wij doen u graag een persoonlijk voorstel