Schoorsteenvegers

Branchecompetentie Schoorsteenvegers

Een voor schoorsteenvegers geoptimaliseerde bedrijfswageninrichting maakt een einde aan lang zoeken in de service-auto en spaart daarmee tijd en zenuwen. Daarom hebben wij geheel individueel een oplossing uitgewerkt, die aan de behoeften en eisen van uw alledaagse werkzaamheden is aangepast. Bovendien is de bedrijfswageninrichting extreem snel en eenvoudig in- en weer uitgebouwd. De benodigde borstels en meetapparatuur kunnen in de laden of in de L-BOXXen worden opgeborgen en zijn dus weer snel bij de hand. Extra lading wordt met het Sortimo sjorsysteem ProSafe vastgezet zodat de bestuurder en de lading veilig onderweg zijn en de laadruimte optimaal wordt benut.

Wij bieden:

  • Een speciaal blok voor schoorsteenvegers, dat snel kan worden in- en uitgebouwd.
  • Borstels en meetapparatuur worden in de laden en in de L-BOXXen opgeborgen.
  • Extra lading wordt veilig vastgesjord en de laadruimte wordt optimaal benut.
  • en nog veel meer

Maak van uw auto een schoorsteenvegers-mobiel dat mag worden gezien. Uw gereedschap zoals kogelveegborstels, verwarmingsketelborstels, boilerbuisborstels, meetapparatuur worden perfect opgeborgen. Kies voor een bedrijfswageninrichting van Sortimo.

ONTWIKKELD DOOR PROFS VOOR PROFS.

Klik op de afbeeldingen en laat u inspireren.

WIJ DIENEN U GRAAG VAN ADVIES

Wij stellen uw perfecte bedrijfswageninrichting voor u samen. Eenvoudig contact opnemen met de dichtstbijzijnde Sortimo Profi.


Wij doen u graag een persoonlijk voorstel