Oplossingen voor bedrijfswageninrichtingen

Ordenen is de leuze, waarmee de professionele werkdag al in de auto begint. Want elke kilo onnodige lading kost brandstof en elke dubbel afgelegde weg kost tijd. Ordenen door middel van de Sortimo bedrijfswageninrichtingen zorgt voor een duidelijk toegenomen efficiëntie en daarmee een betere rendabiliteit. De gebruiker ervaart een duidelijke verlichting van zijn werkdag door de eenvoudige organisatie evenals goede overzichtelijkheid van zijn gereedschap en materialen in de wagen. 

Sortimo biedt u verschillende mogelijkheden voor verschillende autotypen en branches. Met onze bedrijfswageninrichtingen hebben wij voor u zeker ook de perfecte inrichting.

Sortimo bedrijfswageninrichtingen in één oogopslag

Globelyst


De Sortimo Globelyst bedrijfswageninrichting schept orde in uw auto. Door de bijzonder materiaalsamenstelling van hoogvast plaatstaal, licht aluminium en stevige kunststoffen biedt Sortimo Globelyst de hoogste kwaliteit. 

Meer beleven

WorkMo


WorkMo staat voor Work Mobility. WorkMo is een multifunctioneel systeem, dat als werkplekinrichting, transportsysteem, werkplekwagen en werkbank kan worden gebruikt. De WorkMo kan snel en uiterst eenvoudig worden opgebouwd - waar, wanneer en hoe u maar wilt.

Meer beleven

FlexRack


FlexRack, het flexible en aanpasvriendelijke legborden systeem voor iedereen die op zoek is naar een opklapbare inrichting. De innovatieve rekken worden vervaardigd uit hoogwaardig vezelcomposietmateriaal. Hierdoor zijn ze niet alleen bijzonder licht, maar munten ze bovendien uit met een extreem hoge draagkracht van 120 kg.

Meer beleven

Service in heel de BELUX. Eigen stations in Vilvoorde, Waregem en Tessenderlo. Inbouw partners in Wallonië en Luxemburg. Meer dan 40 jaar ervaring. Kwaliteit "Made in Germany". Lichtgewicht materialen met 3 jaar garantie. Uw offerte of afspraak geregeld in 48u.


Contacteer mij voor een offerte