Acht redenen voor Sortimo

Waarom zou u voor een Sortimo bedrijfswageninrichting kiezen?

Wij weten het antwoord en geven u acht treffende argumenten.

TIJDSBESPARING

Vergeten gereedschap, beschadigde goederen en niet gesorteerde onderdelen behoren bij een Sortimo bedrijfswageninrichting tot het verleden. Met de opberghulpen spaart u tot een uur per dag voor het lastig zoeken en voorkomt u bovendien transportschades. Dus blijft er meer tijd over voor klanten, familie en vrienden.

TRANSPORT- EN INZITTENDENVERZEKERING

Sortimo bedrijfswageninrichtingen houden uw lading bij ongevallen en een noodstop stevig vast. Bovendien zijn de bevestigingssystemen voor lading bij Sortimo standaard te leveren, om het correct vastsjorren voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Daarmee spaart u niet alleen tijd, maar zorgt u ook voor de veiligheid van goederen en vooral van uw leven.

KWALITEIT

Duurzaam, robuust, getest en blijvend - dat zijn de bedrijfswageninrichtingen van Sortimo. De kwaliteit wordt regelmatig tijdens crash- en kwaliteitstests getest, bevestigd en door onafhankelijke experts gecertificeerd.

LICHTE CONSTRUCTIE

De materiaalmix van Sortimo inrichtingen garandeert naast de hoogste belastbaarheid ook een lange duurzaamheid en bovendien een gering eigengewicht. Door de consequente lichte constructie kan meer lading worden meegenomen. U bespaart gewicht en brandstof en wint daardoor tijd - onder de streep een weldaad voor de portemonnee.

KOSTENBESPARING

De investering in een bedrijfswageninrichting spaart op langere termijn kosten. Dit komt enerzijds door een tijds- en kostenbesparing op grond van georganiseerd en dus efficiënt werken en anderzijds door een hoger laadvermogen.

Flexibiliteit

Iedere bedrijfswageninrichting kan aan uw individuele behoeften worden aangepast. U hoeft zich niet aan standaards te houden. Met de Sortimo L-BOXXen familie kunt u uw gereedschap en materiaal perfect ordenen en zo nodig in- en uitladen.

Innovatie

Wij ontwikkelen innovatieve technologieën. Met Sortimo heeft u altijd de meest actuele ontwikkelingen op de markt als hulp in uw wagen.

Professionaliteit

Met een bedrijfswageninrichting is uw gereedschap gesorteerd en georganiseerd - zo maakt u samen met uw vakkennis een perfecte indruk bij uw klanten.