De allrounder - de bedrijfswageninrichting voor een professionele indruk

Globelyst zorgt voor orde in de wagen. De vele extra's en nieuwe functionaliteiten maken het zoeken in de bedrijfswageninrichting makkelijker en maken efficiënter werken mogelijk - in elke branche. Door de bijzondere materiaalsamenstelling uit hoogvast plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen zorgt Sortimo met Globelyst voor de hoogste kwaliteit. 

 

 


Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Producthighlights

Beproefde kwaliteit

De bijzondere materiaalsamenstelling van hoogvast plaatstaal licht aluminium en robuuste kunststoffen zorgt voor de hoogste kwaliteit. Alle laden en bakken van hoogvast plaatstaal zijn voorzien van een poedercoating om een duurzame bescherming tegen corrosie te waarborgen.
MADE IN GERMANY!

Crash getest

Met de Globelyst bedrijfswageninrichting voeren wij regelmatig crashtests en kwaliteitscontroles uit. Wij rijden met onze bedrijfswagens tegen de muur - voor uw veiligheid.

Onbegrensd veel toebehoren

Met het omvangrijke Sortimo toebehorenprogramma blijft geen enkele wens van de klant onbeantwoord. Pas uw bedrijfswageninrichting aan uw behoeften aan.

Individualiteit

De Globelyst bedrijfswageninrichting overtuigt door zijn individualiteit en flexibiliteit. De bedrijfswageninrichting kan aan alle behoeften van de klant en aan individuele wensen worden aangepast. Alle afzonderlijke onderdelen van de Globelyst bedrijfswageninrichting zijn vrij te combineren.

De perfecte oplossing voor elke uitdaging

Bewezen kwaliteit - crash getest - onbegrensd veel toebehoren

Bak voor lange voorwerpen

De bak voor lange voorwerpen is ideaal voor het opbergen van leidingen of stangen. Door de klep wordt ook het be- en ontladen kinderspel.

S-BOXXen

Alle kleine onderdelen kunnen snel en eenvoudig in de praktische schuifboxxen met zichtvenster worden opgebergd.

Stelling - en vakkenvloer

De ruimte in de wagen wordt door stellingen en vakkenvloeren tot de laatste hoek benut en biedt veiligheid en geordendheid voor de bestuurder en lading.

T-BOXXen en L-BOXXen

De mobiele kunststof boxxen met vele indelingsmogelijkheden verschaffen overzicht over kleine onderdelen en helpen bij het vervoeren van de belangrijkste materialen naar de werkplek.

L-BOXXen statafel

De L-BOXXen statafel is de ideale aanvulling op de Globelyst bedrijfswageninrichting. Deze dient zowel als werkplek, alsook als opbergruimte en transportmiddel voor frequent benodigd gereedschap en kleine delen.

Liftklep?

De liftklep biedt opbergruimte voor grote en moeilijk hanteerbare voorwerpen zoals bakken en kisten. Zo blijft tijdens het rijden alles op zijn plaats.

Alles onder handbereik

Aan de alu-systeemgatenwand kunnen heel eenvoudig omvangrijke toebehoren worden bevestigd. Daardoor is de snelle toegang tot het gereedschap en diverse hulpmiddelen gewaarborgd.

Stevig vastsjorren

Moeilijk hanteerbare voorwerpen, zoals bijvoorbeeld een ladder, kunnen dankzij het geïntegreerde ProSafe systeem eenvoudig aan de bedrijfswageninrichting worden bevestigd.

VERKOOP

Sortimo is ook bij u in de omgeving

Voer uw postcode in en u vindt uw lokale contactpersoon. Wij verheugen ons op uw aanvraag!


ZOEKEN & VINDEN