Service in heel België

WORKSHOP MET FLEET-VERANTWOORDELIJKE

Samen met de fleet-verantwoordelijke bepalen we tijdens een interactieve workshop de meest kost-efficiënte inrichting van uw wagenpark. Onze ervaring voor het optimaliseren van de inrichting en onze lichte materialen dragen bij tot een goede TCO


Contacteer ons voor uw fleetcondities

ONZE VOORDELEN:

Al sinds 1973 ontwikkelt en produceert Sortimo intelligente mobiliteitsoplossingen in eigen beheer.
Kwaliteit gemaakt in Duitsland met een eigen service en stations in heel de BELUX.

Leasing

U kunt de inrichting van uw bedrijfswagens bij in de leasing laten opnemen. De voordelen van een leasing zijn u als vlootbeheerder wel bekend. Een inrichting van 2.500 euro kost u zo slechts 52.08 euro per maand. (over een periode van 4 jaar gemeten, prijzen zijn louter informatief en kunnen afwijken in realiteit)

TCO

Besparing in tijd door een weldoordachte inrichting van het voertuig. Geen verloren of beschadigde goederen meer. Besparing in brandstof door het lage gewicht van onze inrichtingen alsook het goede overzicht van de inhoud zodat er niets teveel moet meegenomen worden .

Investering voor jaren

Een inrichting is een investering van jaren. Indien het voertuig na enkele jaren dienst wordt vervangen, kan de inrichting overgebouwd worden naar het nieuwe voertuig (rekening houdend met de grootte van het voertuig en eventueel de nodige aanpassingen)

Restwaarde

Door gebruik te maken van onze vloer en zijwandbekleding beschermt u het voertuig tegen beschadigingen van binnenuit en verhoogt u dus ook de restwaarde van het voertuig

Veiligheid

Door gebruik te maken van ons geïntegreerde ladingsbeveiligingssyteem ProSafe kan de chauffeur steeds alles veilig vastzetten tijdens de rit.  Al onze producten zijn crashbestendig. Sortimo organiseert op regelmatige basis in samenwerking met TÜV, DEKRA of ADAC crashtesten. Enkel de producten die slagen in deze tests worden opgenomen in het gamma. 

CO2-reductie

Dankzij de uiterst moderne, lichte constructie kan er een aanzienlijke hoeveelheid brandstof worden bespaard waarmee wordt bijgedragen aan de CO2-reductie.

ZO VINDT U ONZE STATIONS EN ONZE INBOUWPARTNERS

Waar vindt u nog zo’n globale dekking zoals Sortimo u kan bieden? Zowel nationaal als internationaal kunt u bij ons terecht. Sortimo Belux garandeert u een excellente service in België en Luxemburg met daarnaast de nodige contacten met de Sortimo vestigingen in de andere landen.

Sortimo Station Centrum

Schaarbeeklei 491
1800 Vilvoorde
Tel.: 02 / 355 03 70
Fax. : 02/355 03 71
E-Mail: info@sortimo.be

Sortimo Station West

Gentseweg 749
8793 Sint-Eloois-Vijve
Tel. : 056/61 17 65
Fax.: 056/60 65 11
E-Mail: info@sortimo.be

Sortimo Station Oost

Industrieweg 49/7
3980 Tessenderlo
Tel. : 013/22 90 45
Fax.: 013/22 90 46
E-Mail: info@sortimo.be

Premium Partner

Autographe - 1300 Wavre
Cargo Lifting - 4530 Villers-le-Bouillet

Installation Partner

Kit Car - 7012 Jemappes (Mons)
Kit Car - 7822 (Ghislenhien)