Filosofie

DE BEDRIJFSLEIDERS KLAUS EMLER EN REINHOLD BRAUN OVER DE FILOSOFIE VAN SORTIMO:

Vandaag al aan de eisen van morgen beantwoorden...

... is de eis van onze succesvolle Beierse gedachtegang. In ons hoofdkantoor in Zusmarshausen produceren ongeveer 700 medewerkers het complete Sortimo productenpalet. Vanuit deze productiefaciliteit gaan onze innovaties de gehele wereld over - gegarandeerd van de beste kwaliteit.
Ondanks de globale oriëntatie zijn wij trots op de thuishaven Zusmarshausen. Want dit brengt doorslaggevende voordelen met zich mee. Onze producten worden binnenshuis ontworpen en gefabriceerd. Hierdoor kunnen wij onze producten. De opgedane expertise zorgt ervoor dat hier ontstane innovaties en systeemoplossingen niet te kopiëren zijn - al helemaal niet in de Sortimo kwaliteit 'Made in Germany'.

Alle productielijnen van Sortimo zijn TÜV-getest en hebben met succes crashtests doorstaan.
Wij willen niet alleen klanten genereren - wij willen fans winnen. En daarvoor hebben wij alles over!
Daarom produceren wij niet alleen bedrijfswageninrichtingen, maar ontwikkelen wij oplossingen voor intelligente mobiliteit. Onze klanten dienen niet alleen onze producten te gebruiken, maar dienen werkelijk de meerwaarde te ontdekken en daarom Sortimo fan worden. Om die reden breiden wij voortdurend ons productpalet uit, bieden wij een groot aantal accessoires en vinden we steeds intelligente aanvullingen op onze systemen.

Innovatiekracht is ons sterkste punt en onze motor waarmee wij ons als markt- en technologieleider een vaste plaats in de branche hebben veroverd. Onze experts in onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat de producten van Sortimo altijd een stuk vooruitlopen op de eisen van de markt. De gekozen materialen beantwoorden aan de laatste technologische eisen en zijn extreem degelijk alsook duurzaam. Doordachte ergonomie en de best mogelijke veiligheid zijn factoren die onze producten karakteriseren tijdens zware werkdagen.

Met een zich uitstrekkend netwerk van eigen nederzettingen en stations in Duitsland samen met 9 internationale dochterondernemingen zijn wij altijd in de buurt van onze klanten. Hierdoor kunnen we hun bestellingen en wensen altijd snel en betrouwbaar beantwoorden.
Beleef de innovaties van vandaag de dag en de ideeën van morgen ...

De directie van Sortimo