Referentieklanten

Mr. Schönemeyer, Kellner Telecom

„We werken sinds 2010 samen met Sortimo en sindsdien richt Sortimo al onze bedrijfswagens in met zijn bedrijfswageninrichtingen. Ons wagenpark bestaat o.a. uit 60 kleine bestelauto’s, waarvn 95% is ingericht met Sortimo inrichtingen. Voor de samenwerking met Sortimo waren deze kleine bestelauto’s ingericht met het materiaal van een concurrent, die niet kon concurreren met Sortimo op het vlak van functionaliteit en kwaliteitsstandaard.”

Leer meer

Mr. Schulze, Tadano Faun GmbH

„In het verleden was ik zelf een servicemonteur en was ik veel onderweg. Heden onderhoud ik samen met mijn collega’s de service auto’s. We zijn al sinds vier jaar een klant van Sortimo. Voorheen waren de kleine bedrijfswagens provisorisch ingericht met simpele legborden. Nu is alles gesystematiseerd, waardoor de collega’s onderweg alles direct bij de hand hebben. We hebben tot nu toe 17 VW T5’s ingericht.”

Leer meer

Armin Spengler, KlimaShop!

„Wij hebben ons wagenpark met zeven Mercedes vito’s uitgebreid, die wij onlangs nieuw hebben aangeschaft en allemaal met een Sortimo bedrijfswageninrichting hebben laten uitrusten. De zeven wagens hebben allemaal dezelfde inrichting: een blok links, een blok rechts en de Autoassistent voorin in de cabine. Het Sortimo systeem past eenvoudig en er is een rooster.”

Leer meer

Michael Leinsle, Baufritz GmbH

„Bij Sortimo kan ik de meest uiteenlopende montagevoertuigen voor diverse toepassingen individueel inrichten. Bijvoorbeeld voor de montage van onze volwaardige woningen, de 7,5 tons vrachtwagens of de 5,0 tons Sprinters, voor het uitbouwen van woningen en het afbouwen van woningen de 3,5 tons Sprinters en Boxers of onze wagens van de servicedienst. Voor elke toepassing de passend samengestelde inrichting.”

Leer meer

Michael Krebs, Elektrotechnik Krebs

„Ik ben klant bij Sortimo sinds 12 jaar en half. Ik rijd met een Volkswagen Crafter en ik heb die volledig uitgerust met de inrichting van Sortimo. Het leek vanzelfsprekend de inrichting van Sortimo te kiezen want ik verplaats mij bij mijn klanten sinds lang.”

Leer meer

Kurt Degreef, Keestrack

„In de wereld van mobiele zeef- en breekmachines moeten ook onze servicewagens tegen een stootje kunnen.”

Leer meer