Detail

LEASING VAN DE BEDRIJFSWAGENINRICHTING IS EEN INTERESSANTE OPTIE

Leasing van bedrijfswagens raakte de voorbije jaren breed ingeburgerd in de professionele wereld. Personenauto’s uiteraard, maar ook bestelwagens voor de vakman worden in leasing aangeboden. Dat is allang geen geheim meer, maar wist u dat ook de inrichting van bedrijfsvoertuigen geleased kan worden?
Niets zo makkelijk als een vakkundig ingericht bedrijfsvoertuig. Gedaan met tijdrovend zoeken naar gereedschap en materialen. Geen onveilige verplaatsingen meer door losliggende stukken. Beschadiging van materiaal én van het interieur van uw bestelwagen behoort definitief tot het verleden. Om nog maar te zwijgen van de professionele indruk die u nalaat bij de bouwheer.
Stuk voor stuk factoren die in het voordeel spreken van de plaatsing van een inrichting op maat van uw voertuig en van uw dagelijkse activiteit. Dus, u bent overtuigd. De vraag die rest is echter … wat als uw bestelwagen geleased is? Of wat als uw voertuig aan vervanging toe is? Loont de investering in een bedrijfswageninrichting dan wel? Het antwoord luidt volmondig ja.

Opname in het leasecontract van de bedrijfswagen
Goed nieuws! De bedrijfswageninrichting op maat van uw specifieke vereisten is ook verkrijgbaar in leasing. Meer zelfs, het is een onderdeel dat mee kan opgenomen worden in de leasingovereenkomst van het bedrijfsvoertuig zelf. Wie kiest voor deze optie betaalt maandelijks slechts enkele tientallen euro’s meer. Een indicatief voorbeeld om een idee te geven van het bedrag: een inrichting ter waarde van 2500 euro, zou neerkomen op circa 52 euro per maand en dit gedurende een looptijd van 4 jaar. Uiteraard zal dit bedrag in de realiteit afwijken in functie van individuele contractbepalingen. Een vaste kost per maand, zonder eenmalige grote investeringskost … een voordeel dat kan tellen!
Bovendien kan u op beide oren slapen, want uiteraard blijft ook bij een inrichting in leasing de garantie van de fabrikant van kracht én bent u 100% verzekerd bij diefstal of ongeval.
 
Overbouwen van de inrichting
We horen het u  - terecht -  vragen: allemaal goed en wel, maar wat als de leasing is afgelopen? Dan kan de inrichting worden overgebouwd naar uw nieuwe voertuig. Een professionele ombouwer als Sortimo bijvoorbeeld die werkt met een modulair systeem, kan de inrichting eenvoudig aanpassen aan het volgende voertuig, ook als u op dat moment kiest voor een totaal ander model. En geen nood, de overgeplaatste bedrijfswageninrichting zal er in de volgende bestelwagen nog altijd als nieuw uitzien. Een lange levensduur door het gebruik van kwaliteitsmaterialen zorgt ervoor dat de inrichting meerdere leasingwagens overleeft.  

Hogere restwaarde
Het gebruik van zo’n kwaliteitsmaterialen  - pvc, aluminium, staal en composiet -  levert inderdaad lichte en tegelijk stevige inrichtingen op. Erkende ombouwers gebruiken bij het vastzetten de originele bevestigingspunten van de bestelwagen. Doordat de volledige uitrusting met andere woorden wordt bevestigd aan verstevigingsbalken, de zijwandbekleding en de vloerplaat, is doorboring van de carrosserie absoluut niet nodig. Het resultaat? Geen nefaste roestwerking en geen beschadiging van het koetswerk. Niet alleen leidt dit tot een gegarandeerd langere levensduur, het heeft tevens een positieve invloed op de restwaarde van uw bedrijfsvoertuig.


Leasing van bedrijfswagen en toevoegen van inrichtingen. De voordelen op een rij:

  • u houdt een duidelijk overzicht dankzij het vaste maandelijkse leasingbedrag, 
  • een gespreide kost in plaats van een hap uit uw budget bij eenmalige investering,
  • overbouw naar een volgende bedrijfswagen is mogelijk
  • de garantie van de fabrikant blijft gelden,
  • u bent 100% verzekerd in geval van diefstal of bij een ongeval.
Leasing

ANDER NIEUWS

Klik op de titel voor meer informatie