Detail

Sortimo presenteert Bosch “Wireless Charging L-BOXX oplaadstation”

24/08/2016 – Sortimo en Bosch hebben een mobiel oplaadstation ontwikkeld voor de blauwe L-BOXXen van het elektrisch gereedschap, die perfect integreerbaar is in het Sortimo-rekkensysteem. Het oplaadstation bestaat uit een houder voor de L-BOXX die het mogelijk maakt om tijdens het transport zonder problemen het gereedschap op te laden doorheen de wand van de L-BOXX. Zo zijn elektrisch gereedschap en reservebatterijen altijd klaar voor gebruik bij aankomst op de werf en wordt de reistijd nuttig ingevuld.

Het Bosch Wireless Charging L-BOXX oplaadstation is compatibel met elke conventionele L-BOXX 136. Deze kan eenvoudig in de houder geplaatst worden en beide batterijen erin beginnen van daar meteen op te laden, zonder kabel. Het enige wat nodig is, is een speciale inleg voor de L-BOXX 136, zodat opladen doorheen de wand mogelijk is zonder open contactpunten. De Wireless Charging inleg houdt de Bosch Powertools en bijhorende batterijen op hun plaats. De houder kan geïntegreerd worden in een Sortimo inrichting, maar kan ook gemonteerd worden op de wand van het bedrijfsvoertuig. De bijhorende omvormer zit reeds in de houder zodat opgeladen kan worden via de sigarettenaansteker. Het Bosch Wireless Charging oplaadstation kan ook worden aangesloten op het stroomnet met behulp van een 230 V aansluiting.

Samenwerking resulteert in grotere efficiëntie voor professionals
Dankzij het Bosch Wireless Charging L-BOXX oplaadstation zijn professionals niet afhankelijk van een vaste oplaadtijd wat een niet te onderschatten tijdbesparing oplevert. Opladen tijdens het transport vereenvoudigt de werkdag en voorkomt het risico op de werf toe te komen met niet-geladen elektrisch gereedschap.
Het Bosch Wireless Charging L-BOXX oplaadstation is een nieuwe stap in efficiënt werken. Met de compatibiliteit tussen het oplaadstation en het systeem voor bedrijfswageninrichting benadrukken Sortimo en Bosch hun gezamenlijke, continue streven om de werkdag van de professionals makkelijker te maken door gebruiksvriendelijke producten, waardoor ze zich kunnen focussen op hun job.


Voor meer informatie:
Sortimo Belux bvba
Nick Van Dessel – Marketing Manager – nvandessel@sortimo.be
Schaarbeeklei 491
1800 Vilvoorde
Tel.: +32 (0)2/355.03.70
Fax: +32 (0)2/355.03.71
www.sortimo.be – www.sortimo-shop.be

Over Sortimo
40 jaar geleden startten de activiteiten van Sortimo in het Duitse Zusmarshausen, met de lancering van de befaamde blauwe koffer. De koffer met de uitneembare kunststof inzetbakjes ligt aan de basis van een uitgebreid productscala.
Vandaag is Sortimo uitgegroeid tot specialist in op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen. De wereldwijde markt- en technologieleider biedt branchegerichte oplossingen voor intelligente mobiliteit voor toepassing in service, het midden- en kleinbedrijf in tal van sectoren en in de industrie.
In Duitsland telt Sortimo International 9 vestigingen en meer dan 30 partners. Met 12 dochterondernemingen is het bedrijf vertegenwoordigd op de Europese, Amerikaanse en Aziatische markten.
De hoofdzetel van Sortimo Belux is gevestigd in Vilvoorde. Daarnaast zijn er nog vestigingen in Tessenderlo en Sint-Eloois-Vijve.

ANDER NIEUWS

Klik op de titel voor meer informatie