Toepassingen

Het gamma van de Sortimo producten is veelzijdig en kan zich aanpassen aan de eisen van elke klant. Om uw zoekwerk te vergemakkelijken, ziehier een lijst van de meest diverse beroepen met betrekking tot de Sortimo producten.

Het voordeel

Boxen en koffers kunnen veilig worden vastgezet in de bedrijfswageninrichting en kunnen meegenomen worden naar de werkplek. Zo wordt alles ordelijk gehouden en is een mobiliteit mogelijk die een goede indruk maakt op uw klanten.

De boxen en koffers kunnen worden geïntegreerd in de standaard bedrijfswageninrichting voor een bus Globelyst of simpleco voor kleine bedrijfswagens. Zoals voor de

  • Elektricien
  • Timmerman
  • Loodgieter
  • Verwarmings- en airconditioningsinstallateur
  • servicemonteur voor koeling en airconditioning

en alle andere monteurs, zodat u altijd het beste voorbereid bent en uw klanten nog sneller kunnen helpen.

HET VOORDEEL

Sortimo voorkomt dit met de Globelyst bedrijfswageninrichting en de beproefde kofferfixeringen. Door de samenwerking van Sortimo met vele toonaangevende producenten op het gebied van elektrisch gereedschap kunnen, bijvoorbeeld, power tools van Bosch en FÖRCH worden opgeslagen in L-BOXXen, die volledig kunnen worden geïntegreerd in alle Sortimo inrichtingen.

Ook voor alle gereedschapskoffers van andere merken biedt Sortimo in de Globelyst inrichting een verstelbare MultiSlide aan.  Daarnaast kan een kofferfixering worden geïnstalleerd Deze zet gereedschapskoffers van elke hoogte en breedte vast.

HET VOORDEEL

Voor deze volumineuze goederen biedt Sortimo vloer- en wandbekledingen met ladingbeveiligingselementen aan, zoals bijvoorbeeld montagerails, spanstangen en spanbanden of een ladingbeveiligingsnet. De spanstangen kunnen zowel horizontaal als verticaal in de eerder geïnstalleerde montagerails worden vastgezet.

Deze kunnen uiteraard ook worden geïntegreerd in de Globelyst  bedrjjfswageninrichting voor busjes of de Simpleco inrichting voor kleine bestelwagens. Sortimo biedt  maast deze inrichting de expressregalen aan waarvan de legborden naar wens in- of uitklapbaar zijn, waardoor zij in verschillende hoeken verstelbaar zijn.

HET VOORDEEL

De kunststofombouw van de aluminium spanstangen beschermt het materiaal tegen transportschade. Alle verder hulpmiddelen uit ons Sortimo ladingsbeveiligingsprogramma bieden toegevoegde bescherming.

Om de montagerails veilig te kunnen aanbrengen heeft u vloer- en wandbekleding nodig.  Voor de beveiliging van kleine onderdelen kunt u natuurlijk bovendien het Globelyst regalensysteem in uw voertuig.monteren

HET VOORDEEL

Sanitair- en verwarmingsinstallateurs, koelinstallatie en klimaattechniek monteurs kunnen op deze manier zorgeloos hun dagelijkse werk doen.

Daarnaast zorgt ons ventilatiesysteem voor de nodige frisse lucht bij vrijkomend gas om een explosief gas-luchtmengsel te voorkomen.

HET VOORDEEL

Al onze inrichtingen, van simpleco tot Globelyst, zijn geschikt voor het vervoer van gereedschappen. U kunt ze opbergen in alle boxen en koffers, die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Vooral onze L-BOXX familie is zeer praktisch voor mobiele werkzaamheden, ook direct bij de klant.

De gereedschapskoffers zijn gemaakt van staal en daarom uiterst robuust. Met diverse vakverdelingen kunt u ze naar eigen wens indelen. Alle koffers en boxen zijn compatibel met onze inrichtingen en laten zich probleemloos en veilig vervoeren.

HET VOORDEEL

Sortimo heeft twee verschillende oplossingen ontwikkeld, om volledig te voldoen aan de vereisten van werken onderweg: de Autoassistent en de Automanager

Voor het vervoer van opdrachten, ontwerpen, documenten alsmede snacks in de passagierscabine adviseren wij de autoassistent.  De autoassistent is tijdens de rit uw extra hand en biedt orde en opbergruimte voor alles, wat u in de passagierscabine nodig heeft.

De automanager is ideaal voor field service. Dankzij de draai- en verstelbare tafel kan er vanuit de bestuurdersstoel comfortabel worden gewerkt met de laptop. Aansluitingen voor de voeding van de laptop en de printer zijn geïntegreerd.

HET VOORDEEL

Schilders, timmerlieden, zonne-energie technici en loodgieters kunnen alles, wat niet in het voertuig past, eenvoudig op het dak laden en vastzetten.

Voor breekbare lengtegoederen,die in het voertuig vervoerd moeten worden is de langmateriaalbak  een stabiele en eenvoudig toegankelijke oplossing. Deze bak kan worden opgenomen in het plan voor de Globelyst bedrijfswageninrichting. Langmateriaalbakken zijn ideaal voor het vervoer van buizen, vlakke materialen, kabelgoten en vloerrails.